Erwin Woerdman


Hallo lezer
Effect NAH
Leven in Amersfoort

Hallo lezer, voor het idee zal ik eerst even iets over mijzelf gaan vertellen, deze tekst komt op mijn internetpagina, zodat ik dit later terug kan lezen. Ik ben dus voor de volledigheid Erwin Christiaan Woerdman, ik ben 10-02-1971 geboren te Deventer, na de lagere school (de st. Bernard school op de Hoge Hondstraat) ben ik naar de MAVO van Hetenstraat gegaan, toen ik daarmee gereed was heb ik de MTS bezocht, daarna wilde ik aan de HTS in Enschede gaan studeren, mijn beste kameraad uit Deventer, genaamd: Robert Berends ging ook in Enschede studeren, hij ging de TU in Enschede doen, dus we hebben samen een kamer in Enschede gezocht en gevonden. Er zaten reeds 2 studenten genaamd: Barend en Stef.

Ik volgde op de HTS de richting Elektrotechniek, omdat mijn examenjaar van de MTS Elektronica omvatte. Daarna zou ik stage gaan lopen, omdat ik na de MTS naar de HTS ging kon ik dus geen stage lopen van de MTS, dit moest ik dus nog gaan volbrengen nadat ik zou stoppen met de HTS, en dit was het geval omdat het mij ontbrak aan de juiste dosis motivatie. Deze stage volbracht ik bij Daxis computersystems in Deventer, bij dit bedrijf kon ik na mijn stage een vaste aanstelling krijgen.

Uiteindelijk groeide ik daar tot salesmanager en cursusleider, cursusleider aan beginnend en gevorderd computergebruiker, dat salesmanager zijn hield ook in: offertes schrijven voor pc-privé projecten en dan de hele afhandeling daarvan als gevolg. Op een zekere avond ging ik stappen in Arnhem, met de motor ging ik daar heen, ik heb toen mijn motorpak aangetrokken, ik heb de hele avond natuurlijk geen druppel alcohol gedronken, echter het had de hele avond lopen plenzen, en dan heb je met de motor grip 0. Ik vloog dus uit een nare bocht en kwam met mijn hoofd tegen een paaltje en de vangrail. Het ging allemaal dermate hard, dat mijn helm middendoor brak en het achterwiel los kwam van mijn motor, gevolg: ziekenhuis in ziekenhuis uit, revalideren in Groot Klimmendaal, en daarna woonvorm Horizon in Amersfoort.

Op een gegeven moment, kwam ik in aanmerking voor het activiteitencentrum, ook in Amersfoort. Daar ging ik in het begin 2 dagen in de week naar toe, later meer. Daar leerde ik mijn toenmalige vriendin bijgenaamd Evelyn Koelewijn kennen, ze wenst trouwens niet dat haar naam of foto's op internet verschijnen, vandaar dat hier achter het beveiligde gedeelte wordt genoemd. Evenals een stukje tekst dat ze mij heeft toegezonden. Ik vond haar al vanaf dag 1 van haar stage een oogverblinde verschijning, dus ik wisselde al vrij snel mijn e-mailadres en telefoonnummer met haar uit. Al vrij snel naar haar stage, na veelvuldig e-mail contact, nodigde ik haar een keer uit om bij mij op de woonvorm de Horizon iets te komen drinken en dat deed ze, het was toen dermate gezellig dat een herhaling wenselijk was. Dus dat deden we en vervolgens kregen we iets met elkaar, met ups en downs, heeft dat toch een hele tijd geduurd, voordat we het bijltje erbij neer gooiden, namelijk bijna 2 jaar om precies te zijn, ik zag vanaf het begin bepaalde overeenkomsten afgezien van het feit dat ze een verschrikkelijk mooi gezichtje heeft, waar ik verliefd op ben geworden, bezit ze ook een bepaalde mate van tremoren door zuurstofgebrek tijdens haar geboorte, toen ze iets kwam drinken wilde ze een keer koffie voor me zetten, toen had ik nog geen Senseo, er lag toen meer koffie op de vloer dan dat er in het filter zat, ze praat iets moeilijker en ze loopt iets moeizamer, ze is een klein beetje lichamelijk gehandicapt. Echter veel minder dan bij mij het geval is door mijn motorongeval! Op een gegeven moment, was Jan en alleman tegen mijn relatie met haar, de bekenden, mijn kameraden, mijn zus, mijn moeder, en de rest van mijn familie, zo van jongen denk na, een niet gelovige jongen met een gereformeerd meisje, dat is vragen om problemen, ze zaten stuk voor stuk op me in te praten, hierdoor kwam ik af en toe in een twijfelachtige fase. Op een bepaald moment hield zij de eer aan zichzelf en hakte de knoop door en beëindigde de relatie, echter ik was zo hevig verliefd, dat ik werkelijk alles heb geprobeerd om weer met haar in contact te komen, echter zonder succes. Het zou ook een onlogische situatie zijn geweest, omdat ze uit een gereformeerd nest komt.Daarnaast is ze 15 jaren jonger dan mij. Ze was zelfs zo extreem gelovig dat ze zondags naar een zondag school ging vanuit haar religie. Echter het waren tot nu toe de mooiste 2 jaren van mijn leven. Ik vermoed dat ze haar eigen geluk nastreeft. Ik ben zoveel van haar gaan houden, dat ik denk dat ze vele malen meer gelukkig is met een gereformeerde Pipo, dan met mij, of ze moet wel met een heel goed verhaal komen, ik zal niet bezwijken. Echter ze betekend inmiddels zoveel voor mij, dat ik haar een gelukkig leven gun en ik vermoed dat ze die niet zal bereiken aan mijn zijde.


Effect NAH op Erwin
Erwin maakt hier nog een tekst voor...Leven in Amersfoort